Affiliate programma
Beginpagina
Dealer aanmelden
Veel gestelde vragen
Contact opnemen
Live helpdesk
Dealer Wachtwoord Logingegevens vergeten
26 september 2022, 02:03

Affiliate programma

Veel gestelde vragen

Op deze pagina vindt u een overzicht van de meest voorkomende vragen reeds voor u door ons beantwoordt. Mocht het antwoord op uw brandende vraag hier niet tussen staan, dan kunt u altijd nog een e-mailbericht sturen via het contactformulier of telefonisch contact opnemen.


Website

Zijn er kosten verbonden aan het affiliate programma?

Nee, het aanmaken van een nieuw dealer account is volledig gratis.


Ik ben mijn logingegevens vergeten, wat nu?

Gn nood, op deze pagina kunt u uw logingegevens opvragen.


Wanneer wordt mijn commissie uitbetaald?

Of u deze maand nou 2,- of 5,000,- heeft opgebouwd,
we betalen altijd aan het begin van de eerstvolgende maand uit.


Kan ik mezelf alleen bedrijfsmatig aanmelden?

Nee, het is niet verplicht om in het bezit van een bedrijf te zijn. Meldt u zich aan als particulier of iemand buiten Nederland, dan is het enige verschil dat we u gn 21% B.T.W. mogen uitbetalen.


Ik heb een creditnota ontvangen, wat is dat?

Een creditnota is een maandelijkse opsomming van uw opgebouwde commissie. Het is niet zoals een factuur dat u moet betalen, maar dat u uitbetaald krijgt. Bewaar deze creditnota's altijd goed.


Wrap folie

Wat zijn de verzendkosten van een bestelling?

Nederland: <= 0.3m 4,95 <= 1m 6,95 > 1m 7,50
Belgi: <= 0.3m 6,00 <= 1m 12,00 > 1m 11,00


Wat zijn de specificaties van de wrap folie?

De wrap folie variert van 160 tot 260 micron (0.26mm) dik, is 152cm breed, vormbaar/rekbaar met een (haar)fhn, UV- en waterbestendig, herplakbaar, 5-9 jaar houdbaar en op elke gladde oppervlak plakbaar. Daarnaast heeft de wrap folie ook luchtkanalen (anti luchtbellen).


Wanneer wordt de bestelling verzonden?

Na de betaling wordt de bestelling binnen 24 uur verzonden.


Er zit een kreukel/vouw in de wrap folie, wat nu?

Door het gebruikmaken van een (haar)fhn/rakel wordt het als nieuw.Kunnen jullie mijn eigen stickers op een bestelling plakken?

Jazeker, indien u dit wenst dan kunt u contact met ons opnemen. Zelf gebruiken we deze promotie techniek ook voor eigen bestellingen.
De stickers (eyecatcher) die wij laten drukken voor eigen bestellingen zijn 5.5 bij 2.5cm en kosten slechts +/- 12,00 per 300 stuks.


Herroepingsrecht

Voor alles wat u op afstand (bijvoorbeeld via internet) binnen Europa koopt geldt een herroepingsrecht, met uitzondering van producten op maat. Dat is een "afkoelingsperiode" van 7 werkdagen, waarbinnen u het recht heeft om de koop ongedaan te maken. De enige kosten die wij u daarvoor in rekening mogen brengen zijn de kosten voor het terugzenden van uw bestelling dat u bij nader inzien niet wenst. Wanneer u ervoor kiest om gebruik te maken van het herroepingsrecht en de producten zijn onbeschadigd en verkoopbaar, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.
Kamer van Koophandel: 55923178De weergegeven commissie is indien van toepassing exclusief B.T.W.